Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krásný Les je součástí projektu TRIPPER

2. 7. 2024

Ve chvíli, kdy jsme obdrželi zásilku s naší výroční vizitkou, jsme si nedokázali představit, jaký obrovský zájem to vyvolá u vás, turistů. Přijížděli k nám totiž lidé ze všech koutů, jen aby jim tato naše vizitka v jejich turistickém deníku nechyběla. 

Při jedné takové návštěvě jsme se dozvěděli, že Krásný Les se stal součástí projektu TRIPPER. Že neznáte TRIPPER? Jsou to zábavně poznávací stopovací hry, určené pro aktivní odpočinek a zábavu na volný čas. Na začátku znáte pouze místo startu, dobu trvání a vzdálenost, kterou máte ujít. Vždy vás čeká několik úkolů, které je třeba splnit a vyluštit, abyste v cíli mohli odhalit místo pokladu, identitu fantoma, text šifry nebo pachatele zločinu. Hru lze absolvovat kdykoliv, pouze s tištěnou herní knížkou, kterou si zakoupíte nejlépe předem přes internet.

Mohou jít rodiny s dětmi, zamilované páry na netradiční rande, dospělí a senioři za poznáním nebo pracovní týmy při teambuildingu. V současné době již existuje takových knížek více než 260, s nimiž můžete poznávat nejrůznější zajímavá místa naší vlasti. Tripper s pořadovým číslem 254 Krásný Les / Schönwald nabízí procházku dlouhou 9 km. Začíná se i končí na konečné autobusu v Krásném Lese, dostanete se až na Špičák i ke kapličce na hranicích. Na trase se budete zamýšlet nad celkem 17 úkoly a postupně se doplňuje tajenka. Pro někoho to může být zajímavé zpestření nadcházejících volných dní.

20240630_113154a.jpg

20240630_113220a.jpg

Dnes si pro výroční vizitku přijela dokonce i paní P. z Prahy 13, Velké Ohrady (na snímku vlevo). Vážíme si této návštěvy. Tato sympatická paní je v projektu TRIPPER na prvním místě v tzv. Síni slámy. Stará lidová moudrost praví: světská sláva - polní tráva. Věrni této pravdě pořadatelé TRIPPERu přejmenovali jejich síň na Síň slámy. Přesto věří, že se nedáte odradit a vydáte se za nedostižným ideálem, tedy za ziskem všech TRIPPERů a budete po zásluze odměněni.

20240702_115324a.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář